Managed hosting door True

High Concept en Circle Software breiden business uit

 

High Concept en Circle Software hebben hun samenwerking verder uitgebreid. In deze samenwerking staat de nieuwe koppeling tussen SmartDocuments van High Concept en Verseon van Circle Software centraal. De koppeling zorgt voor een nog eenvoudiger en vollediger documentbeheer bij klanten.

Het documentcreatiesysteem SmartDocuments is gekoppeld aan Verseon, een documentmanagementsysteem dat organisatiebreed kan worden ingezet voor integraal en uniform documentbeheer en documentopslag. Door deze combinatie kunnen klanten op een dynamische manier documenten aanmaken, bewerken en archiveren gedurende de gehele levenscyclus.

De koppeling is inmiddels al een tijdje live bij de gemeente Soest. Door de architectuur van de huidige oplossing verloopt het documentbeheer soepeler en zijn nieuwe documentsjablonen eenvoudig aan te maken en aan te passen.

De samenwerking tussen Circle Software en High Concept begon zo'n acht jaar geleden met een soortgelijke koppeling bij de gemeente Almelo. Destijds werd SmartDocuments gekoppeld aan Document Manager, een modulair softwaresysteem voor de bewaking van administratieve werkprocessen en het beheer van documentaire informatie.

"Doordat High Concept en Circle Software deze stap maken, kunnen we bij onze gezamenlijke klanten technische hoogstandjes leveren", zegt Bart Rossieau, sales manager bij Circle Software. "Door deze koppeling te maken, bieden we onze klanten een eenvoudige en functioneel hoogwaardige oplossing. De eindgebruiker kan zelf sjablonen aanmaken voor zijn documenten en de inhoud van de documenten met elke versie van Word aanmaken of aanpassen. De meeste oplossingen in documentcreatie zijn recht-toe-recht-aan. Sjablonen en documenten kunnen bij deze oplossingen niet achteraf aangepast worden. Bij SmartDocuments is dit wel het geval."

"Beide bedrijfsculturen hebben veel raakvlakken en de manier van marktbewerking is bij zowel Circle Software als bij High Concept hetzelfde", zegt Ruud Vos, directeur operations bij High Concept. "Ook de service die wij bij deze koppeling bieden, levert onze klanten veel voordelen op. Voor vragen over zowel SmartDocuments als Verseon kunnen zij bij beide partijen terecht. Onze klanten krijgen zo nooit het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2585668). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.