Managed hosting door True

StorMagic van start met Europees partnerkanaal

 

StorMagic, leverancier van iSCSI SAN-beheersoftware, is een resellerovereenkomst aangegaan met storage-var transtec AG. Hiermee gaat de leverancier voor het eerst van start met een Europees partnerkanaal.

Transtec heeft StorMagics volledige lijn van producten. StorMagic zoekt mkb-system integrators in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Zwitserland, Nederland, Oostenrijk en Duitsland. Het Duitse Transtec AG vierde onlangs zijn 25-jarig bestaan en is met ttec Computers als Nederlandse en Belgische dochteronderneming ook in de Benelux actief.

StorMagic is een nieuw bedrijf, opgericht in 2006. Nu wil het met zijn nieuwe Europese partnerstrategie bouwen op system integrators die de waardepropositie en klantbehoefte begrijpen. Hans O'Sullivan, CEO bij StorMagic zegt dat het vooral gaat om kleine en middelgrote eindklanten. Er is een snelle groeikans met iSCSI-SANoplossingen in die markt, met StorMagics SM Series bijvoorbeeld, meent hij.

Volgens Ertu Uysal, CEO van transtec AG, heeft het mkb typisch gezien steeds meer opslag aangeschaft om de datagroei het hoofd te kunnen bieden. Waar nu dan ook vooral behoefte aan is in die markt is een beheeroplossing. Hij ziet in dat elke Europese markt anders is, maar meent daar met zijn uitgebreide portfolio op in te kunnen spelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2574657). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.