Managed hosting door True

Ctac neemt Crossverge over

 

Ctac neemt Crossverge over. De bedrijven hebben overeenstemming bereikt over de overname van alle uitstaande aandelen. Crossverge is ontwikkelaar van XV Retail-software.

SAP-specilast Ctac neemt softwareleverancier Crossverge over. Crossverge ontwikkelt XV Retail-software. De partijen hebben overeenstemming bereikt over de overname van alle uitstaande aandelen. De overnameprijs wordt deels voldaan in contanten en in nieuw uit te geven aandelen. De uiteindelijke hoogte van de overnameprijs is grotendeels afhankelijk van de toekomstige resultaten van Crossverge. Beide partijen hebben verder geen details bekendgemaakt van de overnameprijs. Crossverge behaalde in 2007 een omzet van vijfhonderdduizend euro. De overname moet eind juni 2008 volledig zijn afgerond.

De XV Retail-software wordt ingezet bij verkoop via meerdere kanalen (multi channel retailing). Daarbij kan elk kassasysteem (point of sale) online gekoppeld worden aan een erp-systeem. Het softwarepakket ondersteunt verschillende bedrijfsprocessen, van kassaverkopen aan klanten tot en met het publiceren van bestelboeken. Daarnaast ondersteunen de softwaremodules onder andere internetverkopen aan groothandelklanten en logistieke processen in de winkel.

Ctac had via dochter Re-Spect, waarin het een meerderheidsbelang heeft, al een distributieovereenkomst voor het gebruik van XV Retail-software. Ctac is actief in Nederland, België en op kleine schaal in Duitsland. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen. Tot de klantenkring behoren ruim tweehonderd organisaties uit de handel- en industrie-, zakelijke dienstverlening-, retail-, overheid- en onderwijssector. Het bedrijf heeft 414 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2571354). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.