Managed hosting door True

RES Software en Dupaco sluiten overeenkomst

 

RES Software, leverancier van softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van IT-omgevingen, heeft een overeenkomst gesloten met Dupaco voor de distributie van RES PowerFuse en RES Wisdom in Nederland.

RES Software werkt al enkele jaren succesvol samen met distributeur CDG Europe, maar door de sterke groei in de thuismarkt is besloten om het distributienetwerk uit te breiden. De samenwerkingsovereenkomst met Dupaco is het resultaat van een uitvoerig voortraject en diverse oriënterende gesprekken. Beide partijen hebben volledig vertrouwen in de meerwaarde van de nieuwe samenwerking en verwachten op korte termijn de eerste resellers toe te voegen aan het partnerprogramma.
"Wij hebben diverse potentiële partners bezocht en Dupaco was de meest geschikte partij", aldus Marcel Bink, vice president channel management van RES Software. "Dupaco heeft veel ervaring, een uitstekende reputatie in de markt en is innovatief. Daarnaast was voor ons van groot belang dat we met Dupaco nieuwe markten kunnen betreden zonder dat dit ten koste gaat van de afzetmarkt voor onze huidige resellers."
"Wij zijn vereerd dat RES Software voor ons heeft gekozen", stelt Erik Monninkhof, algemeen directeur van Dupaco. "Het productportfolio van RES Software sluit uitstekend aan bij onze oplossingen voor het managen van IT-omgevingen. Wij zien RES PowerFuse als een rijzende ster binnen de markt en de oplossing is bovendien een goede combinatie met de toonaangevende virtualisatieoplossingen van Citrix, Novell en Red Hat."
Dupaco zal zich de komende maanden richten op het trainen van personeel en het actief benaderen van resellers om zich aan te melden voor het progressieve partnerprogramma van RES Software. Daarnaast zal Dupaco samen met RES Software een trainingslab inrichten waar klanten de oplossingen in werking kunnen zien. Dupaco verwacht nog dit jaar de eerste 25 resellers op te tekenen voor RES Software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2567613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.