Managed hosting door True

Niels Zijderveld country manager Maconomy Benelux

 

Maconomy Benelux heeft per 1 mei Niels Zijderveld aangesteld als Country Manager Benelux.

In deze functie is Zijderveld verantwoordelijk voor de groeistrategie, uitbreiding van het marktaandeel en de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij voert deze functie uit naast zijn huidige rol als Corporate Business Development Director.

Zijderveld heeft jarenlange internationale ervaring in de ICT-sector. Hij is een expert op het gebied van de invloed van technologie op business strategie en business modellen. Van 1998 tot 2003 werkte hij voor Cambridge Technology Partners als Strategy Consultant voor diverse grote accounts. Sinds 2004 is hij werkzaam bij Maconomy. In zijn eerste jaren vervulde hij in de Benelux al de functie van Country Manager. Sinds 2006 is hij bij Maconomy wereldwijd verantwoordelijk voor Business Development. Deze functie blijft Zijderveld vervullen, maar het zwaartepunt komt nu weer te liggen bij zijn rol in de Benelux.

"Ik ga mij vooral richten op het uitvoeren van onze lange termijn strategie met een duidelijke focus op Business Optimisation. Ons nieuwste product ‘People Planner' speelt daarbij een grote rol," aldus Niels Zijderveld. "Maconomy Benelux heeft het afgelopen jaar uitstekend gedraaid. De recente omvangrijke deal met Deltares is daarvan een goed voorbeeld. De Benelux blijft een belangrijke groeimarkt voor Maconomy waar we in blijven investeren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2559040). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.