Managed hosting door True

Informed Consulting geeft EMC|Documentum training

 

Informed Consulting heeft haar dienstenpakket uitgebreid met een compleet trainingsprogramma voor EMC|Documentum consultants en systeembeheerders.

Het modulaire programma is volledig flexibel aan te passen aan het kennisniveau, de gebruikte EMC|Documentum componenten en de doelgroep van de klant. Zowel cursisten met reeds meerdere jaren ECM-ervaring als Young Professionals worden op een efficiënte en flexibele wijze getraind in de vele aspecten van Enterprise Content Management (ECM) en EMC|Documentum.
Informed Consulting heeft deze training inmiddels aan verschillende bedrijven geleverd en hiermee een nieuwe standaard voor EMC-Documentum trainingen neergezet. De Informed Consulting 'Core Solutions' trainingsmodules geven een zeer goede kijk op EMC|Documentum-oplossingen en hoe die zich in het ECM landschap laten plaatsen. De 'Core Solutions' modules zijn een goed fundament voor de EMC|Documentum 'Proven Professional'-certificering. De modules beperken zich niet tot een opsomming van feitjes over gebruik en implementatie van EMC|Documentum, maar bieden een realistische, praktijkgerichte kijk op het ECM-landschap en op de visie en richting die EMC|Documentum hieraan geeft.
Inmiddels hebben bedrijven zoals VLC, AZL en GBO onze opleiding gevolgd en zijn de deelnemers vol lof over het hoge niveau van het trainingsmateriaal en de kennis en het enthousiasme van de trainers.
Feedback van een Young Professional:
"De cursus geeft niet alleen een goed overzicht over de werk en implementatie wijze van de core modules van Documentum, maar hebben ook duidelijk de visie en richting van EMC-Documentum weergegeven. Hierdoor is het plaatsen en doorgronden vele onderdelen van EMC-Documentum een stuk eenvoudiger geworden."
Feedback van een Applicatiebeheerder:
"We gebruiken nu al bijna twee jaar Documentum, maar door de cursus begrijp ik veel beter waar de mogelijkheden en onmogelijkheden van het pakket zitten. Tevens is het zoeken naar fouten een stuk vereenvoudigd."
Naast de 'Core Solutions' modules voor het EMC|Documentum platform biedt Informed Consulting ook 'custom' training aan, waarbij veel wordt ingegaan op specifieke aspecten van het brede EMC|Documentum. Onderwerpen voor een 'custom' trainingsprogramma zou bijvoorbeeld kunnen zijn 'WDK Development' of 'Process Suite Development', maar ook `De beste projectaanpak voor een EMC|Documentum-implementatie'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2536677). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.