Managed hosting door True

Microsoft Dynamics certificeert oplossingen partners

 

Nederlandse Microsoft Dynamics-partners kunnen sinds enkele maanden hun oplossingen aanbieden voor officiële certificering door Microsoft.

Dit heeft Heleen van Offenbeek-Kornegoor, partner group lead bij Microsoft Business Solutions, bekend gemaakt. Het certificaat en het daaraan gekoppelde logo zorgen volgens haar ervoor dat klanten gemakkelijk kunnen zien of een door een partner ontwikkelde oplossing voldoet aan Microsofts eisen op het gebied van kwaliteit, interoperabiliteit en uitwisselbaarheid. Pulse Business Solutions heeft als eerste Nederlandse Microsoft Dynamics-partner dit kwaliteitsstempel ontvangen voor zijn inkoopbeheeroplossing AXtension MatchPoint. De AXtension MatchPoint is tevens een van de eerste oplossingen wereldwijd die het certificeringproces met succes heeft doorlopen.

De ‘Certified for Microsoft Dynamics'-certificering is voor klanten een belangrijk hulpmiddel bij het kiezen van een Microsoft Dynamics-partner en -bedrijfsoplossing. Tijdens het certificeringtraject wordt onder andere gecontroleerd of de aangeboden oplossing naadloos samenwerkt met de verschillende Microsoft Dynamics-oplossingen: Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics CRM. Verder wordt gekeken of wordt voldaan aan een reeks strikte kwaliteitseisen, onder andere op het gebied van productontwikkeling, uitwisselbaarheid, documentatie, gebruiksvriendelijkheid, back-up en herstel, installatie, etc. Klanten kunnen er zo op vertrouwen dat oplossingen met het ‘Certified for Microsoft Dynamics'-certificaat de meeste zakelijke waarde en het hoogste rendement bieden.

De test voor de certificering worden uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie VeriTest, onderdeel van het Amerikaanse Lionbridge. Alle gecertificeerde Microsoft Dynamics-oplossingen zijn te vinden op http://www.microsoft.com/dynamics/solutionfinder, waar klanten snel en gemakkelijk de beste gecertificeerde oplossing kunnen vinden voor hun specifieke branche.

Pulse AXtension MatchPoint
Pulse Business Solutions is Microsoft Gold Partner voor Microsoft Dynamics AX. Het bedrijf telt ruim 70 medewerkers en ontwikkelt branchespecifieke oplossingen voor de bouwtoelevering, de metaalindustrie, de machine- en apparatenbouw en de groothandel. De gecertificeerde oplossing, AXtension MatchPoint, is een aanvullende oplossing voor Microsoft Dynamics AX en voorziet in een geautomatiseerd workflow managementsysteem voor het fiatteren en matchen van inkoopfacturen met inkooporders.

"We zijn bijzonder trots op het feit dat we als eerste Nederlandse partner dit belangrijke certificaat hebben behaald. Het is een waardevol kwaliteitsstempel dat niet zomaar wordt verleend. Er wordt een zeer strenge procedure doorlopen waarbij door VeriTest de nodige uren worden besteed aan het testen", zegt Nico Tissink, Managing Director van Pulse Business Solutions. "Onze klanten die AXtension MatchPoint al gebruiken, zijn bijzonder tevreden over de oplossing: ze verdienen hun investering binnen een paar maanden terug doordat er veel minder manuren besteed hoeven te worden aan het verwerken en afhandelen van inkoopfacturen. Daarnaast wordt de kans op fouten vrijwel tot nul teruggebracht, wat weer extra rendement oplevert."

Pulse biedt op dit moment in totaal 22 componenten aan voor Microsoft Dynamics AX en het bedrijf streeft er naar om al voor al deze componenten een ‘Certified for Microsoft Dynamics'-certificering te behalen.

Nederland telt ruim 100 Microsoft Dynamics-partners. Voor hen is deze officiële certificering een belangrijk bewijs van de kwaliteit van hun oplossingen. Microsoft stimuleert partners dan ook om oplossingen te bouwen die voldoen aan de eisen voor certificering. Uitgebreide informatie hierover is te vinden op http://www.microsoft.com/dynamics/partners/cfmd.mspx. Microsoft Dynamics-partners die hun oplossingen willen laten certificeren, kunnen contact opnemen met hun partner account manager bij Microsoft. Meer informatie is te vinden op http://www.innovateon.com/product_dynamics.aspx

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2530839). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.