Managed hosting door True

Avantage Smartsite Preferred Solution Partner

 

Seneca, leverancier van Smartsite Content Management Server, heeft Avantage tot Preferred Solution Partner benoemd.

Met deze benoeming, intensiveert Seneca de strategische samenwerking met Avantage. Al meer dan 10 jaar bedient Seneca de markt via een netwerk van onafhankelijke business partners.

Preferred Solution Partner
Als Preferred Solution Partner acteert Avantage binnen het Smartsite netwerk op het hoogste niveau. Avantage beschikt over zowel de mankracht als de middelen om Smartsite gebruikers continuïteit en hoogstaande ondersteuning te bieden. Met de beschikbaarheid van een groot aantal gecertificeerde Smartsite consultants, bieden Preferred Solution Partners een continue, hoog en betrouwbaar serviceniveau, met klanttevredenheid als gevolg.

Toegevoegde waarde
"Juist door nog intensiever en nadrukkelijker met onze partners samen te werken zijn we steeds beter in staat toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten op basis van Smartsite. Op deze manier wordt tevens een volgende stap gezet in de ontwikkeling van een ecosysteem dat Smartsite als basis heeft. Dit ecosysteem biedt klanten de mogelijkheid, om met Smartsite als basis, diensten te laten implementeren en te laten onderhouden met een ruime keuze uit onafhankelijke partijen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat klanttevredenheid, kennisniveau en professionalisering van de dienstverlening naar een hoger plan wordt gebracht", aldus Johan de Jong, CEO van Seneca.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2497573). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Avantage is een zeer goede partner, denkt mee en helpt de klant echt een stap verder in het internetproces.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.