Managed hosting door True

SCC met VMware en HP in virtualisatie

 

SCC, internationale leverancier van ICT-producten en -diensten, heeft de handen ineen geslagen met VMware en HP op het gebied van virtualisatie.

SCC presenteert tijdens de Overheid & ICT-beurs virtualisatie-oplossingen gebaseerd op technologie van deze partners. Overheid & ICT is op 22, 23 en 24 april in de Jaarbeurs te Utrecht. De stand van SCC is te vinden in hal 11, B048. Het virtualisatieportfolio van SCC is gebaseerd op HP BladeSystem-technologie, HP EVA-storage-oplossingen, HP-software en de virtualisatie technologie van VMware. Daarnaast biedt SCC aanvullende diensten, advies en ondersteuning.

De oplossingen die SCC biedt in samenwerking met HP en VMware richten zich op het optimaliseren van de ICT-infrastructuur, het vereenvoudigen van beheer, het verhogen van de applicatiebeschikbaarheid en het sneller inspelen op bedrijfsbehoeften. Tijdens de Overheid en ICT is het mogelijk om demonstraties bij te wonen en te spreken met accountmanagers en consultants van SCC.

"SCC is ieder jaar weer te vinden op Overheid & ICT", zegt Ronald Ederveen, directeur van SCC Nederland. "De beurs is voor ons de perfecte gelegenheid om van IT-professionals binnen de overheid te horen wat hun dagelijkse uitdagingen zijn en waar hun prioriteiten liggen. Ik kijk dan ook uit naar de editie van dit jaar, waar wij met onze virtualisatie-oplossingen een sterk aanbod hebben."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2476287). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.