Managed hosting door True

Samenwerking HintTech en ADAM Software

 

De Delftse ICT-dienstverlener HintTech is een partnerovereenkomst aangegaan met ADAM Software.

Dit Belgische bedrijf ontwikkelt Digital Asset Management (DAM) software. Met deze software kunnen digitale bedrijfsmiddelen optimaal beheerd worden. Door de overeenkomst kan HintTech zijn productaanbod op de Nederlandse en Amerikaanse markt vergroten.

Marketeers gebruiken DAM voor het beheren en distribueren van duizenden digitale bestanden; of het nu gaat om foto's, logo's, audio- of videobestanden. Op deze manier kunnen zij hun producten en diensten promoten. Uit onderzoek is gebleken dat de return-on-investment (ROI) van DAM-software kan oplopen van een factor acht tot veertien. De markt voor DAM vertoont dan ook een sterke groei.

HintTech zal de producten en diensten van ADAM Software niet alleen op de Nederlandse, maar ook op de Amerikaanse en Servische markt aanbieden. Met dit aanbod wil HintTech haar dienstverlening op het gebied van e-business technologie verder optimaliseren. Een multidisciplinaire aanpak staat hierbij centraal; vanuit één contactpunt worden advies, ontwerp, configuratie en uitvoering gerealiseerd.

Patrick Dekker, directeur bij HintTech, zegt over de samenwerking: ‘De markt voor Digital Asset Management groeit snel, niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland. We kunnen in de VS een geduchte stap voorwaarts doen door de samenwerking met ADAM. Onze kennis van complexe internetprojecten en de daarbij horende contentmanagementsystemen maakt HintTech een goede partner voor ADAM. We verwachten gezamenlijk de groeiende markt voor DAM-oplossingen verder te kunnen ontwikkelen.'

Ook ADAM is opgetogen over de gesloten samenwerking. ‘Wij erkennen de deskundigheid van HintTech op het gebied van content management,' zegt Pieter Casneuf van ADAM Software. ‘Die goede kennis maakt HintTech in onze ogen een waardevolle system integrator in de markt voor Digital Asset Management. De tendens van webcontent management naar Digital Asset Management neemt toe en wij zien goede vooruitzichten voor dienstverleners die in staat zijn beide diensten te combineren. Dankzij de aanwezigheid van HintTech op de Amerikaanse markt kunnen we nu rechtstreeks professionele diensten leveren aan gebruikers van ons platform in de Verenigde Staten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2473336). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.