Managed hosting door True

HP aast op Tower Software

 

HP

HP en Tower Software, een softwarebedrijf op het gebied van document- en gegevensbeheer uit Canberra, Australië, hebben een intentieverklaring getekend voor de overname van Tower door HP.

Met de overeenkomst breidt HP haar aanbod in de snelgroeiende elektronische discovery- en compliance softwaremarkt uit.

Met de overname van Tower voegt HP elektronisch gegevensbeheer toe aan het huidige aanbod van HP Software's e-discovery en compliance mogelijkheden voor informatieverzameling en -retentie. Hieronder vallen gegevensbeheer en -identificatie. Door toenemende wet- en regelgeving, zoals de Federal Rules of Civil Procedure, de Sarbanes-Oxley Act en de Data Protection and Freedom of Information Acts, zijn beide steeds belangrijker geworden.

Binnen een bestaande samenwerking tussen de twee bedrijven is Tower TRIM Context geïntegreerd met het HP Integrated Archive Platform. Hiermee wordt klanten een gecombineerde oplossing voor gegevensbeheer en compliance archivering geboden.
Door de softwaremogelijkheden van HP en Tower te combineren kunnen klanten snel elektronische zakelijke gegevens van algemene bedrijfscommunicatie onderscheiden. Daarnaast kunnen ze deze gegevens verzamelen in een schaalbaar archiveringsplatform en ze bewaren voor toekomstig gebruik voor legal discovery of compliance activiteiten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2458309). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.