Managed hosting door True

Centric bouwt positie op in HRM & Payroll

 

Uitbesteden van automatisering van HR-processen en salarisverwerking is een hot issue. ICT-dienstverlener Centric werpt zich ook op deze groeimarkt.

Dit staat in het rapport van onderzoeksbureau ame.nl/AME Research 'Centric bouwt positie op in HRM & Payroll'. Randstad HR Solutions en SD Worx steken elkaar in radiospotjes over hun HR&Payroll aanbiedingen de loef af. 
Naar omzet gemeten ontstaat er in Nederland een kopgroep met Randstad HR Solutions, Raet, ADP en Logica. Daarna volgen specialisten zoals Arinso, Accounting Plaza en IBS Nederland. Vervolgens tonen Unit 4 Agresso. Centric en Afas forse ambities om in dit marktsegment te groeien. Allshare heeft er ook een positie. Specialisten in specifieke marktsegmenten zijn DBS en SDB. 
In het rapport wordt de business unit Human Resources en Document Management van Centric beschreven in de sterk gegroeide Centric organisatie en in de markt voor HR & Payroll. Het rapport beschrijft omzetten, aantallen strookjes, trends en marktvergelijkingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2437425). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.