Managed hosting door True

IFS presenteert focus voor komende vijf jaar

 

IFS, een zakelijk applicatieleverancier, start een nieuwe fase na de verbeterde jaarcijfers en verhoogde concurrentiepositie in 2007. Daarbij is een belangrijke rol voor partners weggelegd.

Dit is het derde achtereenvolgende jaar dat IFS zijn winst verhoogt. De Raad van Bestuur van IFS heeft een langetermijnplan opgesteld voor groei, winstgevendheid en financiële stabiliteit. Daarnaast is er een beleidsdocument opgesteld over dividenden en het terugkopen van aandelen.

De komende vijf jaar (2008 tot en met 2012) richt IFS zich voornamelijk op verdubbeling van de productopbrengst (licenties, onderhoud en ondersteuning) door natuurlijke groei en overnames. Tussen 2001 en 2005 heeft IFS zich voornamelijk gericht op grote bedrijven in een specifieke markt. De productopbrengst nam in deze periode toe.
Deze groei in productopbrengst komt voornamelijk door de versterkte positie van IFS binnen de sectoren defensie, energie, communicatie, bouw en procesindustrie. In deze sectoren zijn logistiek, dienstverlening, asset management en fabricage op projectbasis centrale processen. IFS biedt voor deze organisaties een modern en concurrerend product met een brede functionaliteit. Verder heeft de applicatieleverancier goede referenties en sterke partners binnen deze markten.

IFS wil zijn positie in de huidige markten en processen versterken in de komende vijf jaar. Dit wordt bewerkstelligd door te focussen op marketing, investeren in productontwikkeling, overnames en het versterken van de samenwerking met partners. Het uitbreiden van het klantenbestand binnen de huidige markten zal bijdragen aan meer winstgevendheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2389788). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.