Managed hosting door True

Winfried van Holland cto Human Inference

 

Human Inference, speler op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, heeft Winfried van Holland benoemd tot Chief Technology Officer (CTO).

an Holland houdt zich in deze functie onder andere bezig met het ontwikkelen van een visie op de inzet van nieuwe technologieën binnen Human Inference. Hij zal deze visie ook actief naar buiten uitdragen. Bovendien is Van Holland eindverantwoordelijk voor de internationale productontwikkeling. Hij rapporteert in zijn nieuwe functie aan CEO Hugo Verwijs.
 
Van Holland is al enige tijd als werkzaam bij Human Inference. Daarvoor was hij Senior Director Product Management van BPM en SOA leverancier Cordys. Al met al heeft Van Holland meer dan vijftien jaar ervaring in de softwarebranche. Van Holland heeft zich tijdens zijn loopbaan altijd gemanifesteerd als een actief spreker op  diverse congressen en seminars.

Van Holland over zijn nieuwe uitdaging: "Vandaag de dag staan technologische ontwikkelingen niet meer op zichzelf. Bedrijven die de nieuwste technologie koppelen aan de commerciële en bedrijfsdoelstellingen van hun klanten zijn succesvolle bedrijven. Dit zie ik ook als één van de belangrijkste taken in mijn nieuwe functie. Bij Human Inference houden we bij de toepassing van nieuwe technologieën overigens ook rekening met de klanten van onze klanten. 
Ik ken de organisatie en de producten goed. Bovendien wordt Human Inference internationaal erkend als Europa's meest innovatieve leverancier van datakwaliteitsoplossingen. Dit geeft mij enorm veel energie om samen met het huidige team deze positie vast te houden en uit te bouwen."

CEO Hugo Verwijs over Van Holland en zijn nieuwe functie: "Ik ben blij met Van Holland in deze positie omdat hij niet alleen kennis van technologie en de markt heeft, maar daarbij ook een visie. Met deze versterking van ons Management Team zetten we weer een volgende stap in het bereiken van onze doelen: hoogwaardige en state-of-the-art datakwaliteitsoplossingen bieden aan onze klanten zowel binnen Europa als daarbuiten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2367882). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.