Managed hosting door True

Finalist is implementatiepartner van hybris

 

Finalist is implementatiepartner voor de Nederlandse markt geworden van hybris-oplossingen.

Hybris, softwareleverancier voor multichannel, communicatie & commerciële bedrijven, ondersteunt ruim 1000 websites in Europa. Finalist vult hybris aan als leverancier van hoogwaardig personeel voor het opleveren van projecten.

Hybris biedt softwareoplossingen voor Product Information Management, catalogusgegevens en gerelateerde e-commerce als ook printtoepassingen. Met geïntegreerde oplossingen kunnen ondernemingen hun productgegevens centraal consolideren en beheren. Zo ontstaat er één informatiebron waaruit materiaal kan worden geput voor diverse online- en printkanalen. Deze op het bedrijf en op specifieke kanalen toegesneden methode van datarecycling voor alle vormen van elektronische in- en verkoop leidt tot lagere verwerkingskosten. Daarnaast investeren bedrijven die met hybris-oplossingen werken veel minder te investeren om nieuwe in- en verkoopmarkten aan te boren.

De oplossingen van hybris zijn gebaseerd op open standaarden en toekomstgerichte technologieën. Finalist heeft onlangs succesvol de hybris-oplossing bij een internationale groothandel, importeur en exporteur van promotionele artikelen geïmplementeerd.

Mark de Vos, Account Manager bij Finalist IT Group: "Hybris biedt een uitgebreide Product Information Management-oplossing. Deze wordt aangeboden in combinatie met een complete webshop. Hierdoor wordt een naadloze totaaloplossing geboden. Zodoende geen koppelingen met een backoffice en een frontoffice. Alles onder één noemer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2346538). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.