Managed hosting door True

Zeus en Falco Networks tekenen partnership

 

Het Britse Zeus Technology, leverancier van application traffic management software, is in Nederland een reseller partnership gestart met Falco Networks.

Salvatore Fiorenza, sales director van Falco Networks zegt de ZXTM (Zeus Extensible Traffic Manager software) en ZXTM GLB software van Zeus met snelle servers aan eindgebruikers aan te bieden. Deze zijn inzetbaar om Layer 4-7 netwerken te managen en de beschikbaarheid van applicaties te optimaliseren. Zeus zegt dat de system engineers van Falco Networks de juiste kennis en ervaring hebben in de Nederlandse markt, aldus Paul Brennan, voorzitter van Zeus Technology. "Ze zijn een welkome aanvulling aan ons groeiende channel programma."
Falco Networks is sinds 2003 actief op de Nederlandse ISP en mkb markt en biedt professional services, zoals ontwerp en implementatie van core netwerken en termination platformen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2344305). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.