Managed hosting door True

Invu kiest Bell Micro als distributeur

 

Invu, ontwikkelaar en leverancier van documentmanagement software, heeft een exclusieve distributieovereenkomst gesloten met Bell Micro. Op basis van deze overeenkomst wordt Bell Micro Invu-distributeur in Nederland voor het ICT kanaal.

De intentie bestaat om in een later stadium de distributie uit te breiden naar resellers van Bell Micro in andere Europese landen.

Invu is inmiddels goed vertegenwoordigd in het marktsegment van multifunctionele kantoorapparatuur, waarin Hagemeyer dochter Kompro BV sinds een jaar verantwoordelijk is voor de distributie van de Invu software.

"Deze tweede distributieovereenkomst komt voort uit de toenemende vraag naar documentmanagement software, niet alleen bij gebruikers van kopieersystemen, maar ook bij gebruikers van ICT-apparatuur in het algemeen. Het contract met Bell Micro zorgt voor een intensievere bewerking van de ICT-markt. De naamsbekendheid die Invu met kwalitatief hoogstaande software heeft opgebouwd in de kantoormarkt zorgt voor een vliegende start in een markt met een veel bredere doelgroep", zegt Joost van 't Hullenaar, European Business Manager van Invu. "De goede reputatie en de ruime ervaring in het ICT kanaal stelt Bell Micro in staat om onze productreeks optimaal te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt en later ook verder in Europa".

"De Document Management en Workflow Management oplossingen van Invu lijken op het eerste gezicht voor Bell Micro wellicht een vreemde eend in de bijt, maar vormen een perfecte aanvulling op ons portfolio", zegt Huib Klaassens, Country Manager van Bell Micro. "In de visie van Bell Micro om complete oplossingen aan de markt te kunnen bieden, is software van strategisch belang. De nieuwe samenwerking met Invu is een nieuwe stap in de verbreding van ons portfolio met het bieden van oplossingen voor het digitaal archiveren van documenten en workflow management aan onze resellers'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2340897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.