Managed hosting door True

Uitbreiding samenwerking CDG en CA

 

CDG Automatisering en CA software hebben besloten om de jarenlange bestaande relatie op het gebied van Professional Services en Education verder uit te breiden.

Met ingang van 1 februari 2008 is CDG officieel aangesteld als Channel Partner van CA. Dit betekent dat CDG, naast het bestaande dienstenpakket, ook de CA productlijnen gaat voeren voor een aantal managementsoftwareoplossingen.

Al sinds 1998 is CDG kenniscenter voor oplossingen op het gebied van de CA managementsoftware en beschikt zij over ruime expertise. Vele projecten, zowel nationaal als internationaal, zijn in de afgelopen jaren opgeleverd, tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

Ton van Born, Algemeen Directeur van CDG: "Onze jarenlange inzet en promotie van de softwareoplossingen van CA, zijn door CA beloond met deze aanstelling. Een duidelijker wederzijds commitment is dan ook niet denkbaar."

Bennie Peleman, Country Manager Benelux van CA: "Met het ondertekenen van deze overeenkomst bevestigen wij ons vertrouwen in CDG. Wij zien een succesvolle toekomst tegemoet, waarbij CDG haar klanten nog beter van dienst kan zijn. Het partnership past in onze strategie om ons indirecte kanaal te versterken en onze partners in staat te stellen meer business te doen".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2335146). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.