Managed hosting door True

SQL Server 2008 verschijnt in Q3

 

Microsoft

Microsoft SQL Server 2008 wordt later uitgebracht dan verwacht. De nieuwe versie van de database verschijnt in het derde kwartaal van dit jaar en niet, zoals eerder gezegd, een kwartaal eerder.

Microsoft SQL Server 2008 verschijnt in het derde kwartaal van dit jaar. Dit schrijft een ontwikkelaar van de database op de blog ‘The Data Platform Insider'. Eerder ging de softwaregigant er nog van uit dat een nieuwe versie van de database op ergens in het tweede kwartaal zou verschijnen.

Toch ligt de ontwikkeling van de database volgens het bedrijf op schema. "Niet verrassend, is één van onze belangrijkste doelen om een product van hoge kwaliteit te leveren op een voorspelbaar tijdstip. Dit is belangrijk voor onze klanten en partners. Daarom hebben we verschillende keren laten weten dat we SQL Server 2008 24 tot 36 maanden na SQL Server 2005 zullen uitbrengen. We liggen wat dat betreft op schema", valt op de blog te lezen.

Op 27 februari komt Microsoft wel met een proefversie (Community Technology Preview) van SQL Server 2008. Het tweede kwartaal verschijnt er een release candidate (rc). En in het derde kwartaal verschijnt dus de uiteindelijke versie van de nieuwe database.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2325113). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.