Managed hosting door True

SAP reikt voor het eerst mkb-prijzen uit

 

Alpha One, C/TAC, Innobalance en Aepex zijn dit jaar voor het eerst bij SAP in de prijzen gevallen. SAP Nederland heeft voor het eerst in zijn bestaan de SAP SME Partner Awards uitgereikt aan partners die zich richten op het mkb.

In de Westergasfabriek in Amsterdam zijn tijdens het nieuwjaarsdiner vier prijzen uitgereikt rond de MKB-oplossingen SAP Business One en SAP Business All-in-One. Alpha One (SAP Business One) en C/TAC (SAP Business All-In-One) zijn uitgeroepen tot ‘Partner van het Jaar'. Tot de ‘Snelst Groeiende Partner' zijn Innobalance (SAP Business One) en Aepex (SAP Business All-In-One) verkozen.

Naast deze awards beloonde SAP SME EMEA een zestal partners met een reis naar Lapland. Voor SAP Business One zijn dit Orbrix, Alpha One en mYuice geworden. Voor SAP Business All-in-One waren de winnaars 2B Interactive, C/TAC en AEPEX Business Consultants. De partners werden beloond gebaseerd op de prestaties die ze het afgelopen jaar hebben geleverd, gemeten aan de criteria van SAP SME EMEA.

Rinse Tamsma, Director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland: "Onze partners zijn de belangrijkste motor van de groei en het succes van SAP in het MKB. Deze onderscheidingen zijn dan ook een bewijs van waardering voor onze MKB-partners die zich elke dag inzetten om klanten te begeleiden en onze oplossingen te implementeren. De awards vormen daarbij een goede motivatie om de lat zo hoog mogelijk te leggen. Naast de bestaande awards voor onze Alliance partners, die in december jl. werden uitgereikt, blijven we daarom voortaan ook onze MKB-partners jaarlijks in het zonnetje zetten."


Over de winnaars:

InnoBalance ontving de SAP Business One award voor ‘Snelst Groeiende Partner'. InnoBalance is de volle dochter van de It's Us Group en werd vorig jaar uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar 2006. Voorafgegaan door de bijzondere marketingactie ‘Out of the Box', startte InnoBalance in het tweede kwartaal van 2007 met de verkoop van SAP Business One. Het bedrijf investeerde het afgelopen jaar in twee ervaren full time consultants op SAP Business One en leverde mede daardoor een ongeëvenaarde prestatie door in haar eerste jaar direct de hoogste ‘new business' omzet te behalen.
Alpha One ontving de SAP Business One award voor ‘Partner van het Jaar'. Internationaal deed Alpha One het bijzonder goed en werden meerdere projecten, waaronder in Duitsland, gerealiseerd. Met de opgebouwde kennis van SAP Business Onen de uitgebreide kennis van omgevingsfactoren als iBolt, integratie met SAP R/3 en diverse Add-ons, wist het bedrijf de omzet in 2007 te verdubbelen. Aan het einde van het jaar nam Alpha One klanten en prospects over van ComputerPlan waarmee ze haar positie in de Randstad sterk verbeterde.
Aepex Business Consultants ontving de SAP Business All in One award voor ‘Snelst Groeiende Partner'. Deze partner stak het afgelopen jaar met kop en schouders boven de andere partners uit. Aepex ronde in het jaar 2007, met name door een explosief vierde kwartaal, hun salescyclus op een imposante manier af. Het bedrijf realiseerde ten opzichte van 2006 een groei van 900%.
C/TAC ontving de SAP Business All in One award voor ‘Partner van het Jaar'. ICT-dienstverlener C/TAC ontving de award vanwege hun omzet, focus, toewijding en klanttevredenheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2293438). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.