Managed hosting door True

Ezwim verzorgt online facturen Telfort

 

Openbaar vervoer

KPN-dochter Telfort kiest voor papierloze facturatie van softwaredienstverlener Ezwim. Een lopend contract tussen de twee bedrijven werd onlangs vernieuwd.

Telfort gaat via software-as-a-service (SaaS) van Ezwim online facturen sturen aan zijn klanten. Het papierloos factureren scheelt kosten. Ezwim en Telfort werken sinds 2003 samen.

Telfort biedt via Ezwim een complete telecom management-oplossing aan zijn zakelijke klanten. Die kunnen hierdoor telecomuitgaven beheren via elektronische facturen, kostenanalyses en bijvoorbeeld het splitsen van facturen in privé en zakelijk.

Ezwim, opgericht in 2001, levert online telecom expense managementdiensten en telecom managementdiensten. Ezwim ondersteunt 1 miljoen Europese eindgebruikers met beveiligde internetapplicaties. Klanten zijn onder meer Mexx, Epson, Tyco Electronics en de telecom operators Orange en Telfort.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2291645). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.