Managed hosting door True

Centric versterkt positie in Duitsland

 

Centric heeft het Duitse bedrijf InOne Central Europe GmbH overgenomen en wordt hiermee de grootste aanbieder van diensten op het gebied van System Integration met Oracle/JD Edwards in Midden-Europa.

Sinds 1 januari 2008 worden de activiteiten op dit aandachtsgebied in deze regio gezamenlijk voortgezet onder de naam Centric InOne.

InOne ondersteunt al meer dan twaalf jaar middelgrote ondernemingen met innovatieve oplossingen op het gebied van ERP, CRM en productie alsmede branchegerichte en klantspecifieke softwareoplossingen. Bij deze applicaties wordt bijbehorende dienstverlening geboden voor alle onderdelen van de JD Edwards productsuite. Als gecertificeerd Oracle-partner beschikt InOne over jarenlange ervaring met business applicaties die gebaseerd zijn op JD Edwards. De organisatie behoort tot de belangrijkste Oracle-partners van Europa.

Centric kocht begin vorig jaar reeds het bedrijf SP Solutions (nu actief onder de naam Centric IT Solutions Germany) dat ook onder meer ERP-oplossingen van JD Edwards verzorgt. Door de overname van InOne, waarmee de vakkennis en ervaring van beide partijen wordt gecombineerd, verzekert Centric zich van een sterke positie op dit aandachtsgebied in Midden-Europa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2290000). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.