Managed hosting door True

Jan-Willem Koppers channelmanager Quest Software

 

Om haar channel organisatie te versterken heeft Quest Software Nederland Jan-Willem Koppers als channel manager aangetrokken.

Vóór zijn aanstelling bij Quest Software was Jan-Willem werkzaam bij Juniper Networks waar hij verantwoordelijk was voor de enterprise accounts in de financiële markt. Koppers is tevens werkzaam geweest bij Comparex en Dell.
Jan-Willem over zijn aanstelling: "Quest Software heeft de afgelopen jaren een sterke groei laten zien. Quest is sterk op het gebied van tools voor applicatie, database en Windows management. Met dergelijke tools kunnen klanten meer performance en productiviteit halen uit hun complexe software omgevingen. Een belangrijk deel van de groei wordt gerealiseerd door en samen met partners. Vandaar dat Quest fors investeert in partners en partnerships. Mijn belangrijkste focus zal liggen op het verder ontwikkelen van hoogwaardige partnerships zodat de begeleiding, services en implementatie van de tools van Quest gewaarborgd blijven. Quest wil graag met haar partners blijven groeien!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2258120). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.