Managed hosting door True

Pallas Athena kiest SharePoint partner

 

Om in de toenemende vraag te voorzien om een Business Process Management (BPM) oplossing met gebruikmaking van Microsoft SharePoint te realiseren heeft Pallas Athena gekozen voor een partnership met ShareOne.

"ShareOne is niet zo maar een SharePoint implementatie bedrijf, maar een consultancy organisatie die echte business-oplossingen op basis van SharePoint technologie realiseert" licht John Jansen, commercieel directeur van Pallas Athena Solutions toe. "Pallas Athena Solutions biedt een prima productenpallet om de procesbesturing goed te organiseren" stelt Ron Witjes, managing consultant van ShareOne.
ShareOne is een relatief jonge organisatie, maar wel één waarin vele jaren van kennis en kunde op het gebied van Document Management en Enterprise Content Management zijn gebundeld. "Het implementeren stopt niet bij het installeren en inrichten van SharePoint. Onze toegevoegde waarde zit in het leven van geïntegreerde oplossingen, die complete procesondersteuning bieden" aldus Ron Witjes.
Pallas Athena levert BPM-oplossingen op elk terrein, voor grote en kleine organisaties. Op basis van BPM|Protos, de Process Mining & Modelling component van de BPM|suite by Pallas Athena, kan heel snel een procesbesturingsoplossing worden gerealiseerd. Ondersteund met SharePoint is dit een ideale omgeving voor lean en mean oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2255090). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Eindelijk een partij die niet primair vanuit de techniek aan de slag gaat met SharePoint. Mensen en processen zijn veel belangrijker. Het gaat tenslotte om (online) samenwerking. Want pas als je kennis wilt en kunt delen, zullen de gezamenlijke prestaties vermenigvuldigen. Shareful People hebben de toekomst! Veel succes met het partnership!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.