Managed hosting door True

Brain Force benoemd tot VMware Professional Partner

 

Brain Force is officieel benoemd tot Professional Partner in het VMware Virtual Infrastructure Partner Program (VIP).

Als VIP-partner levert en implementeert Brain Force alle VMware-oplossingen waaronder VMware ESX server, VMware Virtual Center en VMware Virtual Desktop Infrastructure. Brain Force levert al jaren virtualisatie-oplossingen voor servers, met Microsoft Virtual Server 2005 en Virtual PC voor de desktop, en voor applicaties met Microsoft Softgrid. Virtualisatie zorgt voor een scheiding tussen de fysieke hardware en de toepassingen hierop draaien. Dit levert kostenbesparingen op en biedt extra flexibiliteit.

Wilko Visser, directeur van Brain Force: "VMware is de perfecte aanvulling op ons portfolio voor infrastructuuroptimalisatie. Klanten willen servers consolideren en flexibeler omgaan met hun it-middelen in de backoffice. Brain Force levert de best practices en de consultancy om dit mogelijk te maken."

Roadmap to virtualization
Speciaal voor organisaties die een helder beeld willen hebben wat server- en/of applicatievirtualisatie voor hen kan betekenen, ontwikkelde Brain Force de 'Roadmap to Virtualization'. Hierbij worden in vier stappen de voordelen, investeringen en de technische implicaties voor een organisatie in kaart gebracht. Als onderdeel van zijn Infrastructure Framework beschikt Brain Force verder over een best practice-configuratie voor virtuele servers.

Heliview congres 14 november
Op woensdag 14 november vindt in de Kuip in Rotterdam de vierde editie plaats van het Heliview-congres 'Virtualisatie'. Brain Force is hier aanwezig en praat bezoekers bij over zijn eerste ervaringen met applicatievirtualisatie. Brain Force vertelt daarnaast hoe applicatievirtualisatie optimaal in de applicatiebeheerstrategie wordt geïntegreerd.

Meer informatie over de Roadmap to Virtualization is te vinden op: http://www.roadmaptovirtualization.nl/.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2215974). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.