Managed hosting door True

Nedstat benoemt Caspar Joustra tot nieuwe cco

 

Nedstat heeft Caspar Joustra benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO).

Als lid van de Management Board en hoofd van de Sales afdeling, zal Joustra de geplande uitbreiding en verdere professionalisering leiden van Nedstat's internationale sales organisatie. Joustra rapporteert direct aan Michael Kinsbergen, Nedstat's CEO.

Joustra heeft 20 jaar sales en management ervaring in business information- en customer relationship management software. Vanaf 1999 werkte hij bij PeopleSoft als Managing Director Benelux. Toen PeopleSoft in 2005 werd overgenomen door Oracle, werd Joustra Vice President Business Applications Benelux.

"Nedstat heeft een sterke positie om te profiteren van de aanhoudende groei in internet gebruik en de noodzaak voor bedrijven om hun online kanaal te optimaliseren", zegt Joustra. "Met een uitstekend product, een sterke support organisatie en een innovatief ontwikkelprogramma op het gebied van video analytics en mobiel internet, zijn we optimaal voorbereid om onze klanten van dienst te zijn".

Michael Kinsbergen, CEO: "We zijn zeer verheugd dat Caspar onze Management Board is komen versterken. Zijn ruime ervaring in het managen van de sales en marketing van business intelligence producten kan ons commerciële talent naar een nog hoger niveau brengen. We blijven onze organisatie uitbreiden en onze producten en services verder ontwikkelen om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn."

www.nedstat.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2215217). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.