Managed hosting door True

Windmark wint Altiris Best Performing Partner Award

 

Altiris, een Business Unit van Symantec, heeft tijdens het jaarlijkse EMEA evenement Managed Fusion 2007 op Malta Windmark onderscheiden met de Best Performing Partner Award.

De onderscheiding werd uitgereikt door Rene van Putten, Area Director Channel EMEA van Altiris. De onderscheiding is een teken van waardering voor de jarenlange succesvolle samenwerking tussen beide partijen.

Het businessmodel van Altiris is zodanig ingericht dat een groot deel van de business indirect via het partnerkanaal loopt. Het model is gebaseerd op intensieve en productieve samenwerkingsverbanden, zoals die tussen Altiris en Windmark.

Rene van Putten motiveert de keuze voor Windmark als volgt:"Windmark bewijst al jaren een sterke partner te zijn en slaagt er ieder jaar weer in om een stijgende verkoop van Altiris producten aan eindgebruikers in de Benelux te realiseren. We gebruiken Windmark ook veelvuldig als voorbeeld van een partner die zeer succesvol is met de verkoop en implementatie van onze oplossingen."

"We zijn enorm verheugd met de onderscheiding van Altiris. We hebben ons gespecialiseerd in hun producten, die een belangrijk onderdeel vormen van onze oplossingen en bieden bewust alleen Altiris-oplossingen. Deze onderscheiding is een teken van dat dit een goede keuze is en we zijn dan ook erg trots dat Altiris onze inspanningen waardeert met deze Best Performing Partner Award", aldus Mark-Jan Senneker, directeur van Windmark.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2209617). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.