Managed hosting door True

Microsoft lanceert nieuwe Business Intelligence pakket

 

Microsoft Office PerformancePoint Server 2007 is vandaag officieel ook in Nederland gelanceerd. Dit gebeurde in Nijkerk tijdens de Microsoft Business Intelligence Conference, waar de internationaal bekende business intelligence-expert Robert Kaplan een keynote-presentatie verzorgde.

De Microsoft Office PerformancePoint Server 2007 is een belangrijke uitbreiding op het gebied van Business Intelligence (BI). Dit product geeft bedrijven de mogelijkheid beter te presteren door de bedrijfsactiviteiten met één geïntegreerde oplossing te monitoren, te analyseren en te plannen. Microsoft Office PerformancePoint Server 2007 helpt niet alleen de beslissers, maar mensen op elk niveau binnen een organisatie betere en meer waardevolle beslissingen te nemen. De behoefte aan deze hulp wordt aangetoond door lokaal onderzoek met www.Factor4index.nl.

"Ons doel is om een complete en geïntegreerde BI-oplossing te leveren met het gebruiksgemak van Microsoft Office.  Door monitoring, planning, budgetteren en analyse nu onder te brengen in één product is  geïntegreerd prestatiemanagement mogelijk geworden," zegt Hans van der Meer, Marketing manager Office business applications van Microsoft Nederland.

Office PerformancePoint Server 2007 heeft de vertrouwde interface van Microsoft Office. De applicatie is gebouwd om te voldoen aan de functionele en prestatie-eisen van grote ondernemingen, maar zal zodanig concurrerend geprijsd worden dat bedrijven van elke omvang Office PerformancePoint Server 2007 breed kunnen inzetten. Het is een zeer flexibele applicatie, waarmee zakelijke gebruikers plannen, werkstromen en regels kunnen bouwen en beheren, terwijl de beveiliging en de informatievoorziening centraal door de automatiseringsafdeling wordt geregeld.

De geïntegreerde Microsoft Business Intelligence-productlijn, die verder bestaat uit SQL Server en het Microsoft Office system, geeft softwarebedrijven en systeemintegrators meer mogelijkheden om BI-oplossingen te bouwen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van een bepaalde klant of branche. Microsoft heeft inmiddels wereldwijd bijna 1000 partners opgeleid voor Office PerformancePoint Server 2007.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2171967). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.