Managed hosting door True

Google hoopt op meer zakelijke klanten

 

Google wil meer zakelijke klanten aan zich binden. Dat hoopt het te doen door de applicatie Google Apps uit te breiden met nieuwe diensten.

Google hoopt meer zakelijke klanten te werven voor zijn Google Apps-dienst. Het Californische bedrijf maakte deze week bekend dat het extra e-mailmanagement diensten gaat leveren aan betalende klanten. Het gaat om diensten voor e-mailbeheer en anti-spamproducten. Google verkreeg deze diensten na de overname van Postini, drie weken geleden.

Ook wordt de capaciteit van de mailboxen van de zakelijke gebruikers met 25 gigabyte verhoogd. De opslagcapaciteit die Google levert is groter dan de mailbox die bedrijven zelf aan hun personeel beschikbaar stelt. Dat komt omdat Google een webdienst levert.

Volgens Gartner-analist Tom Austin beginnen steeds meer bedrijven Google als een serieuze kandidaat te zien als het gaat om e-mail. "Ik denk dat we aan het begin staan van een 10-jarige cirkel", zegt Austin tegen Reuters. Hij denkt dat veel bedrijven eerst wachten tot de volgende economische recessie voordat zij echt op online e-mail, zoals Google, Yahoo en Microsoft overstappen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2158568). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.