Managed hosting door True

Harald Zeeman channel account manager Attachmate

 

Attachmate, aanbieder van softwareoplossingen op het gebied van host connectiviteit, systeem- en beveiligingsbeheer en PC-Lifecycle management, benoemt per 1 oktober Harald Zeeman als channel account manager.

Harald is in deze functie verantwoordelijk voor de indirecte verkoopstrategie in de Benelux. Harald startte zijn carrière in de channelmarkt in 1988 bij Geo-Instrument. Inmiddels heeft hij al 18 jaar ervaring in de distributiemarkt en heeft hij diverse channelmanagement-functies bekleed. De afgelopen jaren heeft Harald, als zelfstandig consultant, ad interim functies vervuld bij verschillende bedrijven, zoals channel manager bij ThunderBYTE, managing director bij distributeur TSP, channel manager bij Utimaco Safeware en algemeen directeur bij Micro Assist.

Harald Zeeman: "In mijn laatste functie lag de nadruk meer op operationeel management dan op channelmanagement en miste ik de betrokkenheid bij het primaire proces. Bij Attachmate kan ik een bijdrage leveren aan het nieuw te ontwikkelen distributiemodel van de organisatie. Ik vind het prettig om deel uit maken van een enthousiast team van gekwalificeerde collega's en samen het zelfde doel na te streven. De channelmarkt is commercieel en politiek gezien een uitdagende markt. De IT-markt verschuift van het traditioneel aanbieden van puntoplossingen naar het aanbieden van samengestelde ‘managed services'. Daar spelen zowel channelpartners als Attachmate een belangrijke rol in."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2146943). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.