Managed hosting door True

EDS Nederland voert wervingscampagne

 

Terwijl automatiseerder EDS in de VS 12.000 werknemers vervroegd pensioen aanbiedt, is in Nederland juist een wervingscampagne aan de gang. Volgens Bas Winckels, marketing manager bij EDS, valt het niet mee om echte specialisten te vinden.

Met ongeveer 1.650 werknemers onder vast contract en een paar honderd individuele consultants in tijdelijke dienst is EDS Nederland geen klein bedrijf te noemen. Qua omzet is het na IBM zelfs de grootste ter wereld. Wereldwijd werken 135.000 mensen bij EDS.

Terwijl de VS zijn kosten drukt, timmert in Nederland EDS naar eigen zeggen hard aan de weg. De groei moet vooral komen uit de applicatie-hoek. "In infrastructuur heeft EDS zichzelf al bewezen. De groei zit in applicaties."

Hiervoor heeft het bedrijf nieuwe businessanalisten en appplicatieontwikkelaars nodig. En dat valt volgens Winckels niet mee. "Er zijn te weinig echte specialisten in Nederland."

Winckels zegt dat de VS-regeling geen gevolgen heeft in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2132193). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.