Managed hosting door True

Partnershap Deputy IT en Business Intelligence Kring

 

Deputy IT hecht grote waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaringen met de grootste en meest toonaangevende Business Intelligence Community van Nederland.

Deputy IT heeft daarom onlangs gekozen voor de hoogst mogelijke samenwerkingsvorm met de Business Intelligence Kring: het BI-Kring Partnerschap.

Deputy IT onderschrijft het gedachtegoed van de BI-Kring: hét onafhankelijke BI kennisplatform waar de inhoud van Business Intelligence en de kwaliteit van het netwerk centraal staan. Het doel is Business Intelligence op een hoger niveau te brengen door duidelijkheid te verschaffen in de terminologie en door kennis te ontwikkelen. Uniek in Nederland is dat deze kennisontwikkeling plaatsvindt in een nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap.

Marco Tames, directeur Deputy IT: "Naast dat de BI-Kring een uitgebreid en informeel netwerk te bieden heeft, zien wij de BI-Kring als een uitermate innovatief platform voor nieuwe ontwikkelingen in de BI wereld. Na eerst enkele jaren lid te zijn geweest zijn we enthousiast nu de samenwerking tussen Deputy IT en de BI-Kring middels een partnerschap te vergroten."

Sam Geurts, BI-Kring: "Wij zijn bijzonder verheugd met deze nieuwe BI-Kring partner. Deputy IT combineert twee waardevolle expertises: Business Intelligence en webtechnologie. De nieuwe community website die zij voor BI-Kring hebben ontwikkeld, is daar een goed voorbeeld van. Deze zal op 15 september gelanceerd worden. Wij zien in Deputy IT een partner die veel inhoudelijke expertise heeft op het terrein van Business Intelligence. Daarnaast beschikt Deputy IT over een groot netwerk in deze markt en daar kunnen onze leden van profiteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2130388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.