Managed hosting door True

Aviva Solutions sterk uit de startblokken

 

Sinds een jaar biedt Aviva Solutions dé remedie voor organisaties die rendement uit hun Microsoft-platform willen halen. Klanten herkennen zich in de leus: ’Fijn dat het werkt, maar wat doét het voor u?’ De arbeidsmarkt is schaars, maar medewerkers waarderen de technische uitdagende omgeving die Aviva Solutions hen biedt, in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden en een open bedrijfscultuur. Dit biedt de medewerkers veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Inmiddels werken er twintig medewerkers voor klanten uit uiteenlopende branches en worden meerdere projecten samen uitgevoerd met Microsoft Services. Toegang tot een kweekvijver voor geselecteerd talent zal mede bepalend zijn voor het veilig stellen van de ambitieuze groei.

De oprichters van Aviva Solutions, Mark Groothuizen (41) en Bart Hoppe (36), zijn gepokt en gemazeld bij verschillende IT-bedrijven. In hetzelfde jaar dat de meeste IT-bedrijven kopzorgen hebben met het behouden, laat staan met het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel, overtreft Aviva Solutions de verwachtingen.

Mark Groothuizen: "We zijn voor veel ervaren Microsoft-ontwikkelaars een aantrekkelijke partij dankzij het soort werk dat we doen, de omstandigheden waaronder we werken en de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die we bieden. Ondanks de krappe arbeidsmarkt zijn we in een jaar tot twintig medewerkers uitgegroeid. Dit hebben we helemaal op eigen kracht gedaan, zonder gebruik te maken van werving en selectiebureau's. Onze doelstelling is om over twee jaar met vijftig medewerkers te zijn. De gestarte wervingscampagne ‘Wees zuinig op je toekomst‘ speelt daarbij een centrale rol."*

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2119603). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.