Managed hosting door True

Ultimum krijgt hoogste erkenning Microsoft

 

Sinds eind augustus is Ultimum - specialist in automatiseringsoplossingen met kritische beveiligingscriteria - Certified Gold Partner van Microsoft. De certificering is behaald op de competenties Security Solutions en Networking Infrastructure Solutions. Met de toekenning van de gouden status onderstreept Microsoft, dat Ultimum over alle vereiste vaardigheden en kennis beschikt op het gebied van Microsoft-producten en -technologieën.

Het spreekt voor zich dat Ultimum trots is op het behalen van de Gold-certificering. "We willen toonaangevend zijn en blijven. Deze certificering betekent een verdere versterking van onze positie in de markt", stelt directeur Ricardo Soto Escamilla.

Om Gold Partner te worden, moet voldaan worden aan een aantal eisen. Eén daarvan is dat er een minimum aantal Microsoft Certified Professionals (MCP's) verbonden moet zijn aan de organisatie. Alle MCP's van Ultimum hebben de hoogste status, namelijk die van Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE). Een MCSE-specialist is een professional in het ontwerpen, installeren, configureren en beheren van complexe Microsoft-producten.

Naast het partnership met Microsoft heeft Ultimum ook strategische allianties met Red Hat, IBM, Cisco, Juniper en Decru.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2117998). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.