Managed hosting door True

Brain Force sluit partnerovereenkomst met Valid

 

Brain Force heeft een partnerovereenkomst gesloten met ict-dienstverlener Valid.

Hiermee kan Valid packagingdiensten gaan leveren die zijn gebaseerd op de Packaging Robot van Brain Force. Door de inzet van de Packaging Robot kan Valid haar klanten een sneller en voordeliger packagingproces bieden. Valid signaleert een sterke groei op het gebied van applicatiepackaging. Het vormt ook een essentieel onderdeel van haar dienstenpakket. Met het packagen worden applicaties geschikt gemaakt voor distributie en automatische installatie op werkplekken of servers. Zonder het inzetten van de Packaging Robot is dit een arbeidsintensief, specialistisch en complex proces. Business Unit Manager Infrastructures van Valid, Paul Turlings: "Packaging is iets dat bij al onze klanten speelt. Nieuwe software-versies zorgen ervoor dat organisaties regelmatig moeten migreren. Dit is een kostbaar en tijdrovend proces. Met Packaging Robot heeft Brain Force een groot deel van dat werk geautomatiseerd. Naast een verbetering in efficiëncy kunnen we onze klanten packagingdiensten nu een stuk goedkoper aanbieden. Door het proces te automatiseren is ook een constante kwaliteit gegarandeerd. Packaging Robot is daarom een geweldige aanvulling op ons portfolio."

Valid heeft de eerste projecten met Packaging Robot al bijna afgerond en er hebben zich al weer acht nieuwe projecten aangediend. Turlings: "De behoefte is er zeker. We merken dat we met Packaging Robot een goed aanbod hebben voor onze klanten. Ze zijn snel enthousiast. Projecten kunnen bovendien heel gestructureerd worden aangepakt."

Sander Cornelissens, sales manager bij Brain Force: "Valid is een belangrijke toevoeging aan ons partnernetwerk naast onze huidige partners als Atos Origin, Getronics PinkRoccade en Logica CMG. Valid richt zich zowel op het topsegment als het middensegment in Nederland, waardoor een brede groep bedrijven kan profiteren van de voordelen van de Packaging Robot. Daarbij is de werkwijze van Valid heel pragmatisch. Betrokkenheid en betrouwbaarheid staan bij hen hoog in het vaandel. Dit sluit heel goed aan bij onze bedrijfscultuur. Ik heb er veel vertrouwen in dat de samenwerking zijn vruchten af gaat werpen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2096776). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.