Managed hosting door True

Acronis wordt Silver Technology Partner Novell

 

Acronis, een speler in storagemanagementsoftware, is door Novell benoemd tot Silver Technology Partner.

Vanuit deze partnerstatus gaat het bedrijf zich toeleggen op de ontwikkeling en levering van technologie, services en een productassortiment ter ondersteuning van SUSE Linux Enterprise van Novell. Zo zal Acronis opslagbeheeroplossingen gaan ontwikkelen voor gebruikers van SUSE Linux  Enterprise. Daarnaast levert het bedrijf geavanceerde oplossingen voor herstel na catastrofes, back-up en herstel, partitioning en gegevensmigratie, waaronder centraal beheerde online serverback-up, schijf-imaging en bare-metal restore voor SUSE.

"Novell heet Acronis van harte welkom als Silver Technology Partner", zegt Justin Steinman, marketingdirecteur voor Linux en Open Platform Solutions bij Novell. "Het aanbod van Acronis biedt klanten van SUSE Linux Enterprise meer keuzes en voordelen."

De SUSE-oplossingen van Acronis zijn gericht op de infrastructuur van gegevenscentra voor klanten die SUSE Novell-producten gebruiken, zoals SUSE Linux Enterprise Server 10, SUSE Linux Enterprise Desktop 10 en openSUSE. "Als een team samenwerken met Novell is een geweldige stap voorwaarts voor Acronis", zegt Zorian Rotenberg, Director of Business Development bij Acronis. "Het leveren van onze technologie ter ondersteuning van het Linux-aanbod van Novell vergroot de reikwijdte van Acronis in nieuwe markten en verzekert klanten van maximaal beveiligde gegevens,. Daarnaast kunnen ze ervan op aan dat hun systemen binnen enkele minuten, en dus niet enkele uren of dagen, zijn te herstellen na bijvoorbeeld een crash.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2080745). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.