Managed hosting door True

Tam Tam Microsoft Gold Partner search specialisatie

 

Tam Tam, full service internetbureau, behaalde als eerste  Microsoft Gold Certified Partner in Nederland de 'search specialisatie'.

Deze search specialisatie is een uitbreiding op de Information Worker competency en werd verworven met het succesvol realiseren van een drietal projecten op basis van Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007. Daarnaast behaalden zeven medewerkers van Tam Tam de voor de specialisatie benodigde examens. 

"De verwerving van de search specialisatie past binnen de focus van Tam Tam," aldus Arjan Nataraj, manager Information Worker Solutions, "om op basis van de nieuwste technologieën zoals MOSS 2007 oplossingen voor klanten te bedenken en te realiseren. Onze projecten hebben als doel informatiewerkers efficiënter samen te laten werken en meer waarde uit ongestructureerde informatie en daarmee uit zichzelf te halen. Met de aandacht voor ‘het nieuwe werken' is ook ‘enterprise search' onderdeel van onze oplossingen. Wij zorgen er met een intuïtief zoekmechanisme voor dat informatiewerkers op eenvoudige wijze toegang krijgen tot alle informatie, zowel de gestructureerde als de ongestructureerde."

Tam Tam behaalde de search competency ondermeer met de realisatie van projecten voor Twynstra Gudde, Isala Klinieken en VanderLande Industries. Op dit moment werkt Tam Tam aan SharePoint projecten voor onder meer Meeus, Tebodin Consultants & Engineers, Gemeentelijk Vervoerbedrijf Amsterdam, NIBC, ENECO, Sodexho, The British School, Vrije Universiteit Amsterdam en Royal Haskoning.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2077518). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.