Managed hosting door True

Wim Muijsert sales manager channel Benelux Adobe

 

Adobe Systems heeft per 1 juni Wim Muijsert aangesteld als sales manager channel Benelux.

In deze functie leidt Muijsert een team van negen mensen dat verantwoordelijk is voor de volledige verkoop van licenties voor desktopproducten in de Benelux. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle grote corporate resellers en de retailmarkt in de Benelux. Hij volgt Ronald Bouscholte op, die een nieuwe functie binnen Adobe is gaan bekleden als EMEA OEM Business Manager.

Wim Muijsert startte zijn carrière als New Business Account Manager bij Hewlett-Packard. Na elf jaar maakte hij de overstap naar Macromedia Benelux BV waar hij uitgroeide tot Manager Benelux & Nordics. Bij de overname van Macromedia door Adobe begin 2006 werd Muijsert verantwoordelijk voor de Enterprise Sales in Nederland. Hier richtte hij zich onder andere op de verkoop van Adobe's oplossingen zoals Adobe LiveCycle.

"Ik zie dit als een boeiende nieuwe uitdaging", zegt Wim Muijsert. "De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan met distributie, sales en marketing kan ik in mijn nieuwe functie prima gebruiken. De stijgende verkoop van licenties in verhouding tot de dalende verkoop van box producten vormt voor het channelteam een mooie nieuwe uitdaging in de channelmarkt. Daarnaast hebben we in maart Creative Suite 3 geïntroduceerd, de grootste product launch in het 25-jarig bestaan van Adobe, en dat brengt voor het kanaal heel wat kansen met zich mee. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn team het kanaal te ondersteunen in het benutten van deze kansen."

"Wim Muijsert heeft de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd in de ICT-wereld", aldus Gary Fry, Managing Director bij Adobe Systems Benelux. "Zijn ervaring, resultaatgedreven karakter en marktkennis maken hem ideaal voor deze rol. Ik ben erg tevreden met de stap die Wim Muijsert heeft gezet en we hebben er alle vertrouwen in dat onder zijn leiding het channelteam het bestaande succes nog verder zal uitbouwen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2070583). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.