Managed hosting door True

Samenwerking tussen VisionWaves en SAS een feit

 

VisionWaves, management adviseurs op het gebied van strategie-implementatie, heeft een samenwerkingsverband gesloten met softwareleverancier SAS.

Samen bieden zij een totaaloplossing voor Performance Management aan. De samenwerking zal vooral op het gebied van Business Intelligence plaatsvinden, waarbij de software van SAS ondersteuning biedt aan de methodiek van VisionWaves.

VisionWaves heeft een methode ontwikkeld waarbij het verschil tussen strategie en de implementatie ervan, het zogenoemde strategielek, inzichtelijk wordt gemaakt. In dit proces bestaat grote behoefte aan gedetailleerde managementinformatie om oorzaak en gevolg van problemen te kunnen traceren. Om dit proces tot een goed einde te kunnen brengen is een goede connectie met business intelligence systemen noodzakelijk. Door het samenwerkingsverband van VisionWaves met SAS kan in deze behoefte worden voorzien. De software van SAS wordt gekoppeld aan de methodiek van VisionWaves, met name op het gebied van strategiemapping en -executie. Hierdoor kan de juiste informatie sneller inzichtelijk worden gemaakt.

"Als VisionWaves zijn we op zoek naar juiste partners die onze manier van werken ondersteunen zodat we onze klanten een nog betere dienstverlening kunnen bieden," zegt Hans Kooistra, Managing Director van VisionWaves. "Door de samenwerking met SAS worden onze wederzijdse klanten sneller voorzien van de juiste input. Het strategielek, waar veel bedrijven mee kampen, kan hierdoor gedicht of voorkomen worden."

"De analytische, forecasting en scenario tool set van SAS sluiten goed aan op het Enterprise Management System van VisionWaves," stelt Frank van Rennes, Business Alliance Manager van SAS. "Die combinatie draagt bij aan succesvolle strategie implementaties. Samen kunnen we tot nog betere resultaten komen voor onze gezamenlijke klanten, zowel nu als in de toekomst."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2066376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.