Managed hosting door True

OEM-partnership Informatica en Firstlogic

 

Informatica gaat een Original Equipment Manufacturing (OEM)-partnership aan met Firstlogic, leverancier van data quality oplossingen.

Informatica zal de tools van Firstlogic voor het opschonen, standaardiseren en matchen van data als de eerste component voor de Informatica Quality Extension opnemen in haar PowerCenter data-integratie platform. Daarnaast kan Informatica een gelimiteerde licentie van Firstlogic’s producten verkopen. Door deze OEM samenwerking versterkt Informatica de data quality oplossing in haar data-integratie producten. De relatie tussen Informatica en Firstlogic bestaat al drie jaar en de huidige uitbreiding hiervan zal klanten volgens Informatica voorzien van ‘een eenduidige oplossing voor best of breed data quality en data-integratie oplossingen’. De data quality tool wordt aangeboden als een uitbreiding van Informatica PowerCenter en zal direct op het data-integratie platform draaien. De tool zal naar verwachting in september op de markt komen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2051). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.