Managed hosting door True

Microsoft licht partners in over SaaS en CRM Live

 

Microsoft heeft zijn partners gevraagd zich voor te breiden op de verkoop van software via SaaS (Software-as-a-service). Kansen liggen onder andere in Office Live en CRM Live, een gehoste versie dat dit jaar voor partners beschikbaar komt.

Microsoft zal zijn partners tijdens de Worldwide Partner Confrence 2007 nader uitleggen waar de kansen rond SaaS liggen. Partners krijgen te horen over de visie rond 'software plus services", prijzen, ontwikkelingsplannen en marges voor partners rond CRM Live. Meer duidelijkheid komt er tijdens de Microsoft CRM "Titan" lancering, dat eind 2007 plaatsvindt. CRM Live gaat het opnemen tegen gehoste applicaties van Salesforce.com, NetSuite en RightNow Technologies. Microsoft host zelf de applicaties, maar zegt dat er voor partners kansen liggen. Onder andere in ontwikkeling en het op maat maken voor gebruik van Live oplossingen. Channel partners die Microsoft Dynamics Live CRM resellen, waarbij Microsoft de applicatie host, krijgen per jaar 10 procent commissie van de subscription license fee.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2045591). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.