Managed hosting door True

Recordresultaten voor Open Text

 

Open Text Corporation heeft het boekjaar 2003 op 30 juni afgesloten met de hoogste omzet en netto-inkomsten uit de geschiedenis van het bedrijf.

Open Text, leverancier van Enterprise Content Management (ECM) systemen en Livelink, realiseerde bovendien voor het 17e achtereenvolgde kwartaal een positieve cash flow uit operaties. De omzet steeg in het vierde kwartaal van boekjaar 2003 met 28 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar tot 53,1 miljoen dollar, waarvan licentieomzet 24,1 procent uitmaakt. De omzet over het hele jaar steeg met 15 procent vergeleken met boekjaar 2002 naar 177,7 miljoen dollar. Netto-inkomsten over het fiscale jaar 2003 zijn 72 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder tot 27,8 miljoen dollar. De cash flow uit operaties in het laatste kwartaal was 8,1 miljoen dollar en over het hele jaar 40 miljoen dollar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2045). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.