Managed hosting door True

Microsoft intensiveert samenwerking met Timesoft

 

Timesoft introduceert een nieuwe CRM applicatie voor de juridische markt: Microsoft CRM4Legal. Deze speciaal voor de juridische markt ontwikkelde versie van Microsoft Dynamics CRM is ontwikkeld door Microsofts Partner in de Verenigd Staten: Client Profiles.

Client Profiles is een in Atlanta (Georgia) gevestigd bedrijf dat zich net als Timesoft richt op juridische dienstverleners. In 2005 is Client Profiles in nauwe samenwerking met Microsoft begonnen om op basis van Microsoft Dynamics CRM een specifieke applicatie te ontwikkelen voor de juridische markt. De uitgebreide CRM functies, de flexibiliteit, de integratie met alle MS Office applicaties en de specifieke "Legal" functionaliteit maakt deze applicatie uitermate geschikt voor juridische dienstverleners.

"We zijn erg blij dat we een zeer complete en volwaardige CRM applicatie aan de markt kunnen aanbieden" Aldus Martijn Voorhuis, directeur Timesoft. "Microsoft is al een belangrijke CRM leverancier buiten de juridische markt. Met deze applicatie verwachten we op korte termijn ook juridische dienstverleners te overtuigen. Gebruikers ervaren Microsoft CRM als een uitbreiding op hun huidige MS Outlook. Voor Timesoft een belangrijk aspect omdat deze filosofie uitstekend past in onze "All For X" strategie, waarbij we professionals informatie uit verschillende systemen vanuit MS Outlook aanbieden".

"Veel juridische dienstverleners zijn momenteel opzoek naar een CRM oplossing voor het opbouwen en onderhouden van cliëntrelaties" aldus Whit McIsaac CEO and President van Client Profiles. "Begin dit jaar hebben we onder grote belangstelling Microsoft CRM4Legal geïntroduceerd in de UK. Samen met onze Partner Timesoft gaan we dat ook in de Benelux doen. We zijn verheugd om met een partner te kunnen samenwerken die kennis heeft van de juridische markt en ervaring heeft met het implementeren van software".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2042178). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.