Managed hosting door True

euroscript Delt excelleert in gecertificeerde specialisten

 

Eind 2006 is EMC|Documentum gestart met een certificeringsprogramma om zo deskundige, vakbekwame en productieve partners, klanten en werknemers te kwalificeren.

In december 2006 is het eerste certificeringsprogramma van EMC|Documentum gelanceerd onder de naam Content Management Associate Level Certification. Twee medewerkers van EMC Documentum technologypartner euroscript Delt, de Benelux technologie­dienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen, waren in dit team van deskundigen opgenomen. Inmiddels heeft EMC|Documentum het aantal certificeringsprogramma's uitgebreid naar twee. Naast het Content Management Associate Level Certification (EMCPA) is het Content Management Application Development Specialist Certification (EMCApD) beschikbaar.

euroscript Delt telt inmiddels meer dan tien (10) gecertificeerde Documentum Proven Professionals (EMCPA) en al zes (6) Documentum Proven Specialist Professionals (EMCApD). In totaal zijn momenteel in heel Europa 39 gecertificeerde Documentum Proven Professionals.
"Het hoge aantal experts waarmee onze organisatie scoort binnen Europa, is een duidelijke erkenning van de inzet van euroscript Delt om het expertiseniveau over Documentum-toepassingen van medewerkers optimaal te houden", stelt Hans Zwartjens, directeur van Delt ICT Services. "De kennis die binnen euroscript Delt aanwezig is, wordt daardoor sterk onderstreept."

Het behalen van een dergelijke certificering vereist een brede kennis en ervaring op meerdere vakgebieden. Voor het behalen van het EMCPA is een brede kennis en ervaring vereist op het gebied van de technische fundamentals van Documentum. Een kandidaat dient onder meer te beschikken over kennis van de Documentum architectuur, diverse Documentum configuraties en Documentum Query Language (DQL).
Het behalen van het EMCApD is mogelijk via twee trajecten; door het afleggen van het examen EMC Proven Professional Server Programming Specialist of het examen EMC Proven Professional Web Application Programming Specialist, waarbij respectievelijk kennis vereist is over de Documentum Foundation Classes en de Documentum Web Development Kit.
Medio 2007 zal het certificeringsprogramma System Administrator (EMCSyA) gelanceerd worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2029280). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.