Managed hosting door True

SAP en IDS Scheer breiden reseller-overeenkomst uit

 

IDS Scheer, leverancier van softwareoplossingen voor Business Process Management (BPM), en SAP hebben hun reseller-overeenkomst voor het ARIS Platform uitgebreid.

Op die manier willen beide bedrijven klanten wereldwijd ondersteunen met upgrades voor verbetering van de efficiency van bedrijfsprocessen en het voldoen aan compliancy-eisen. Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van klanten, gaat SAP nu wereldwijd IDS Scheer ARIS-softwarepakketten voor het beheer van bedrijfsprocessen aanbieden. Deze pakketten worden op de markt gebracht onder de naam 'SAP Enterprise Modeling Applications by IDS Scheer'. Dit aanbod bevat onder andere 'SAP Process Performance Management by IDS Scheer'.

Beide ondernemingen werken al veel jaren succesvol samen. Zo is IDS Scheer SAP global servicepartner en is SAP strategisch partner van IDS Scheer. De bedrijven leveren de gezamenlijke ARIS for NetWeaver-applicatie. Dit is een complete business process analysis-oplossing (BPA) waarmee klanten bedrijfsprocessen met SAP-applicaties kunnen modelleren en op elkaar afstemmen.

"Onze samenwerking krijgt nu een nog bredere basis", zegt dr. Wolfram Jost, lid van de Executive Board en verantwoordelijk voor de productstrategie, -marketing en -ontwikkeling bij IDS Scheer. "De uitbreiding van de bestaande overeenkomst met ARIS Platform-producten is een belangrijke stimulans voor ons partnership. Bovendien versterkt deze uitgebreide overeenkomst ons groeipotentieel in deze specifieke productsegmenten. Zo kunnen we de marktleiderspositie van ARIS binnen het BPM-segment consolideren."

In Nederland maakt reeds een groot deel van de bedrijven en overheidsinstellingen gebruik van de ARIS-software. Dit stelt ze in staat hun processen in kaart te brengen en te monitoren. Bedrijven kunnen hierdoor hun processen optimaliseren en kosten besparen.

De nieuwe reseller-overeenkomst is een aanvulling op afspraken in 2003. SAP gaat nu naast de ARIS for SAP NetWeaver-applicatie ook ARIS-pakketten op het gebied van Process Performance Management, Enterprise Modeling en Business Intelligence Re-documentation en Business Process Optimization resellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2029163). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.