Managed hosting door True

Mamut finalist in Microsoft Worldwide Partner Awards

 

Microsoft heeft Mamut geselecteerd als een van de finalisten in de Microsoft Worldwide Partner Awards 2007.

Uit een totaal van 1.800 inschrijvingen is Mamut met haar product Mamut Business Platform één van de drie finalisten in de categorie ISV/Software Solutions Partner of the Year. In de finale strijdt Mamut tegen de Amerikaanse bedrijven ICONICS en Workshare.

De finalisten en winnaars worden door Microsoft erkend als bedrijven met oplossingen die voorlopen in hun markten. De prijzen worden uitgereikt tijdens Microsofts Worldwide Partner Conference 2007, van 10-12 juli a.s. in Denver, Verenigde Staten. Op deze conferentie is ook CRN Nederland aanwezig.

"Om als finalist geselecteerd te worden, temidden van een sterke competitie van 1.800 bedrijven, is een zeer belangrijke waardering voor Mamut. Dit bevestigt dat onze oplossing, die zakelijke softwaretoepassingen met web based diensten verbindt, nu al sterk wordt gewaardeerd," zegt Dave Kroder, country manager van Mamut in Nederland.

Mamut Business Platform combineert de voordelen van zakelijke softwaretoepassingen en web based diensten (Software + Services) zodat alle gebruikers op elk apparaat (PC, mobiele telefoon, web browser) toegang hebben tot hun informatie. Mamut en Microsoft hebben al jarenlang een sterke samenwerking. Hiermee wordt de mogelijkheid om producten aan te bieden die inspelen op de veranderende behoeften van midden- en kleinbedrijven in Europa versneld, aldus Mamut.

Positieve verwachting
Mamut zegt goed gepositioneerd te zijn voor verdere groei en verbetering van de resultaten in alle markten. Het bedrijf blijft zich richten op het bouwen en uitbreiden van strategische allianties met internationale partners in de verschillende markten zodat de distributie van Mamuts producten en diensten wordt verhoogd. De integratie van Active 24 zal het aanbod aan het mkb en consumenten versterken, aldus Mamut.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2012360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.