Managed hosting door True

Check Point stelt nieuwe channel manager aan

 

Check Point Software Technologies, leverancier van internetbeveiliging, heeft per direct Dylan Vrind (foto)aangesteld als channel manager. Vrind is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de gecertificeerde Platinum en Gold partners in Nederland.

Vrind heeft volgens Check Point de afgelopen jaren een uitgebreide en indrukwekkende kennis van de security-markt opgebouwd. De afgelopen drie jaar was hij werkzaam bij Top Layer Networks, waar hij als verkoopmanager verantwoordelijk was voor channel partners die binnen Benelux, Scandinavië, het Midden Oosten en Zuid Europa actief waren op het gebied Intrusion Prevention Systems. Daarvoor is Vrind werkzaam geweest bij Ciphertrust, Netscreen Technologies en Network Associates, waar hij verschillende sales- en channelfuncties vervulde.

Arthur van Uden, Country Manager Benelux bij Check Point, verwelkomt Vrind. "Het partnerkanaal is voor Check Point van oudsher een zeer belangrijk relatienetwerk. Vandaar dat de verantwoordelijke voor deze relaties niet alleen bewezen kennis van zaken in huis moet hebben, maar ook betrokkenheid en enthousiasme moet bezitten. In Dylan Vrind hebben we een uitstekende nieuwe channel manager gevonden, die verantwoordelijk wordt voor onze Platinum en Gold partners in Nederland. Ik ben er trots op dat hij ons team zal versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2011222). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.