Managed hosting door True

Excitor in Benelux: zoektocht naar resellers

 

Excitor, aanbieder van DME, kondigt vandaag de volgende stap aan van zijn internationale expansiestrategie door het openen van een Benelux-kantoor in Nederland. Ook zoekt het softwarebedrijf nieuwe resellers ter uitbreiding van zijn verkoopkanaal.

DME (www.dmesync.com) combineert push e-mail en PIM-synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met geavanceerde beveiliging en managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Excitor heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met IntroMediates met als een van de belangrijkste doelstellingen het realiseren en opbouwen van een reseller/partner kanaal in de Benelux.

De opening van een kantoor in de Benelux is onderdeel van de Europese expansiestrategie van Excitor. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf geïnvesteerd in een sterk Europees management team, om de basis te leggen voor verdere groei in Europa. Het Europese management team staat onder leiding van ceo Torben Haase, die diverse internationale management functies heeft vervuld bij onder andere IBM, Oracle, Cisco en SAP. Het Excitor team in de Benelux wordt namens IntroMediates geleidt door Norbert Heijke en Steven Loewy, beiden hebben onder andere bij Cisco en webMethods jarenlange sales management ervaring opgedaan.

Excitor in een notendop:
• Excitor onwikkelt en verkoopt DME (www.dmesync.com). DME combineert push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met het hoogste niveau van beveiliging en mobile device management
• DME is toestel, netwerk en operator onafhankelijk en werkt in combinatie met de twee meest gebruikte e-mail platformen, IBM/Domino en Microsoft/Windows
• DME beschikt over geavanceerde tools voor beveiliging van zowel data als mobiele apparaten en kent uitstekende managementtools voor het beheer van de mobiele apparaten - ongeacht het type apparaat of het e-mail platform in gebruik.
• Excitor heeft een groot klantenbestand opgebouwd in Scandinavië, waaronder 3 van de top 4 audit firma´s en een aantal van de grootste banken en financiële instellingen.

"In Scandinavië is DME is in zeer korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geïmplementeerde oplossingen voor mobiele push e-mail en device management", zegt Torben Haase, ceo van Excitor. "De groeimogelijkheden voor Excitor in Europa zijn enorm en we zijn constant bezig geweest om onze productportefeuille te optimaliseren. We zijn klaar om de groeiende globale vraag naar flexibele mobiele email oplossingen, die voldoen aan de hoogste beveiligingstandaarden en en tegelijktijd goed te beheren zijn door zowel de IT afdelingen als de gebruiker zelf, te beantwoorden. De opening van ons kantoor in Nederland is de volgende logsiche stap om Excitor uit te laten groeien tot wereldwijde marktleider in mobiele e-mail en device management."

"De DME push e-mail oplossing kenmerkt zich door optimale beveiliging, gebruikersvriendelijkheid en managementtools voor het beheer van de apparaten", aldus Steven Loewy. "We zien er naar uit om de DME visie en standaarden te introduceren in de Benelux - en daarmee zeer veilige en beheersbare mobiele oplossingen. Het onderwerp mobiliteit staat hoog op de agenda van vele middelgrote en grote ondernemingen in de Benelux en met DME kunnen deze bedrijven op eenvoudige wijze schaalbare mobiliteitsdiensten introduceren om zo effectief gehoor te geven aan de groeiende vraag en vereisten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2008664). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.