Managed hosting door True

ETC Pluz organiseert Connecting Together met IBM

 

Samenwerking tussen resellers en isv´s leidt tot een verhoging van de verkoopsresultaten, zo is de overtuiging én ervaring van ETC Pluz. Om de kansen in de markt optimaal te benutten, organiseert ETC Pluz voor deze doelgroep, in samenwerking met IBM, op 20 juni het evenement ´Connecting Together´.

Voor IBM vormen isv´s een belangrijke schakel naar de mkb-markt. Met het kanaalprogramma 'PowerNet' stimuleert IBM isv's om gezamenlijk met hardwareleveranciers en systems integrators nieuwe doelmarkten in het mkb-segment aan te boren.

ETC Pluz is zowel distributeur van de IBM serverbrands als van IBM software oplossingen en heeft dus zowel softwareproducenten als ook hardware resellers als klant.

Met het evenement ´Connecting Together willen ETC Pluz en IBM die samenwerking tussen de verschillende partijen stimuleren. Deelnemers aan het seminar krijgen in een informele setting te horen wat PowerNet precies inhoudt. Buiten de voordelen en de rol van ETC Pluz en IBM worden deelnemers ook voorgesteld aan potentiële partners. Praktische informatie, netwerken en daadkracht gaan tijdens dit evenement hand in hand.

‘Connecting together' vindt plaats in Ambiance Houtrust in Hooglanderveen (bij Amersfoort). Aan dit evenement zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden. Inschrijven kan op www.etcpluz.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1996203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.