Managed hosting door True

Unisys eerste Platinum Partner Open Text in Benelux

 

Open Text Corporation heeft Unisys benoemd als Platinum Partner voor Noord-Europa. Het partnership volgt op de overname van Hummingbird door Open Text.

Daardoor ontstond de grootste leverancier van oplossingen voor Electronic Content Management (ECM) ter wereld. Unisys heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol implementeren van

documentmanagementomgevingen op basis van Hummingbird.

Open Text heeft na de overname van Hummingbird zijn partnerstrategie opnieuw vastgesteld. Op basis daarvan koos het bedrijf voor Unisys als Platinum Partner. Deze hoogste status is weggelegd voor bedrijven die ruime kennis en expertise op het gebied van ECM combineren met verkoopsuccessen. Unisys is marktleider op het gebied van Hummingbird-implementaties in Nederland. Tal van bedrijven en overheden, waaronder enkele ministeries, deden een beroep op Unisys voor implementatie en systeemintegratie.

"Dit partnership is goed nieuws voor bestaande klanten van de voormalige Hummingbird-producten, omdat gebruikers gegarandeerd blijven van optimale ondersteuning", zegt Ton van Setten, Director Public Sector bij Unisys Nederland. "Voor nieuwe klanten betekent het partnership dat zij niet alleen kunnen beschikken over de meest kwalitatieve producten op het gebied van Enterprises Content Management, maar daarnaast ook kunnen rekenen op maximale ondersteuning bij implementatie en onderhoud."

"Hoewel veel complexe ECM-projecten leiden tot onvoldoende draagvlak in de organisatie, worden projecten die wij samen met Unisys uitvoeren, succesvol afgerond. De mogelijkheden van ECM worden daarbij optimaal benut", zegt Graham Page, Alliance Director EMEA bij Open Text. De marktkennis en brede expertise van Unisys, alsmede focus en inzicht in klantprocessen zijn de redenen dat Unisys deze prestigieuze status is toegekend."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1989132). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.